fbpx
Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen?

Superleuk dat je deze blog leest!

Waarschijnlijk ben je sportief en een (startende) ondernemer. Ik houd van ‘delen’: van plezier, het genieten van de sport, van de natuur, kennis en toffe netwerken.

Kan ik je helpen met extra promotie?

In alle seizoenen van het jaar organiseer ik kleinschalige avontuurlijke sportreizen met de nadruk op de lente en zomer. Bij de aftrap van elke sportweek geef ik graag een kadootje met mooie producten of informatie.

Daar start het ‘delen’ :).

Doordat we een week met elkaar optrekken én er daarnaast ook tijd en rust is voor ontspanning, wordt de inhoud van het kadootje met aandacht bekeken, getest, gebruikt en er wordt over gepraat. Een mooi moment om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen?

Waar mogelijk maken we foto’s van de deelnemers met jouw product. In een waanzinnige bergomgeving. Deze foto’s krijg je na afloop van de reis in hoge resulutie met een korte ervaring. De kans is groot dat deze foto’s ook geplaatst worden in onze social media berichten!

Even concreet …

  • Je hebt een mooi product, een teaser, kleinigheidje, evenement, oproep of aanbieding die je onder de aandacht wil brengen bij een sportieve doelgroep met een actieve levensstijl
  • Je kunt hiervan 40 stuks beschikbaar stellen en vóór 24 mei a.s. naar een Nederlands adres opsturen of afgeven (omg. Nijmegen)
  • Er is een logo, productfoto of sfeerfoto en een ‘verkoopkanaal’. Het liefst een website waar we naar kunnen verwijzen

Goed om te weten

  • Ik ben kritisch en voeg niet alles toe! Je bijdrage moet passend zijn bij de reis en AltijdSporten.nl.
  • Ik probeer je exclusiviteit te geven, maar ik voel me er wel vrij in om daar toch voor te kiezen. Ik deel graag weet je nog? En ik wil me daar niet beperkt voelen. Des te leuker wordt testen ook voor de deelnemers. Jij staat toch achter jouw product?!
  • En er geen budget om te betalen voor je producten

Mijn verwachtingen

  • Dat je je geholpen voelt. Ik wil niet te zweverig overkomen, maar ik ben wel veel geholpen en ik ben iedereen daar erg dankbaar voor. Dat hebben we allemaal een beetje nodig. Volgens mij krijgen we een mooiere wereld als we dat (nog) meer gaan doen. Verbeter de wereld …. 🙂
  • Dat ik een leuk kadootje aan de deelnemers van mijn reizen kan geven
  • Zet jij social media in, heb je een website, nieuwsbrief of heb je leuke offline activiteiten? Ik vind het tof als je meedenkt om AltijdSporten.nl hierin onder de aandacht te brengen. Op een manier die bij jou en mij past. En als dat niet past, dan is dat ook goed!

Spreekt dit jou aan?

Stuur me dan een e-mail met jouw idee. Binnen 24 uur heb je antwoord.

Vrolijke groet!

Jantiene

Zie hieronder een aantal groepsfoto’s van de reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.