fbpx
BergTriathlonweek – Het team

BergTriathlonweek – Het team

Jan en Jantiene kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Dat begon als trainingsmaatjes bij de triathlonclub in Soest. Jan ging Jantiene, groen als gras in de duursport, coachen met het zwemmen en binnen een jaar lagen er elke week trainingsschema’s voor alle drie de sporten in haar mailbox.

Triathlonteam
Samen met een aantal fanatieke triathleten  richten ze een triathlonteam op en niet veel later werkten ze ook écht samen.

Samenwerken: Trailrunweek Zuid Franse Alpen
De regenachtige dagen vóór de X-Terra France (offroad triathlon) in 2013 werden nuttig besteed voor het uitwerken van een bruisbal-idee van Jantiene. Een Trailrunweek in de Zuid Franse Alpen. Jan was direct enthousiast. We hebben inmiddels al 4 jaar genoten van een succesvolle Trailrunweek in de Hautes-Alpes. In 2018 vieren we dit met een Jubileum Editie in juni en een editie in de herfst!

Bergtriathlonweek: ben jij erbij?
Daar in de regenachtige tent in de Vogezen noemden we al een paar keer het woord Triathlonweek. Met de Bergtriathlonweek komt er een droom van ons uit. We hopen dat het programma je aanspreekt. Wij kunnen niet wachten tot we samen met jou deze bijzondere week gaan bleven!

Wat kun je van ons verwachten?
Onze samenwerking kenmerkt zich door een waanzinnige passie en plezier voor de triathlonsport, het buiten zijn, genieten van de natuur en elke individuele sporter.

Hieronder stellen we ons nog even apart voor.

Jan Stehouwer begeleidt sporters met een doel
Heb jij een mooi sportief doel voor ogen, maar vind je het lastig om daar te komen? Als ervaren multisporter en trainer kan Jan Stehouwer van Ironmanager je coachen naar jouw doel.

Dat doel kan alles zijn! Van je eerste vijf kilometer hardlopen tot de hele Ironman Hawaii onder 10 uur, trailrun, XTERRA, triathlon of duathlon. On road en off road, lange of korte afstanden.

Ironmanager heeft in de afgelopen 15 jaar vele sporters naar hun doel begeleid. Vaak is het een uitdaging om werk, relatie, sociale leven en training in een goede balans te krijgen en te houden. Die balans heb ik voor mijzelf gevonden; trainen voor triathlons op alle afstanden, een full-time managementbaan, een gezin met pubers, training geven bij de triathlonvereniging in de regio en het begeleiden van diverse atleten, dichtbij huis en wereldwijd via TrainingPeaks.

Ik kijk enorm uit naar deze eerste Bergtriathlonweek waarin we de focus leggen op het triathlonnen in de bergen. Een heerlijke combinatie van presteren en beleven. Een heel andere dimensie van triathlon waar ik je heel graag kennis mee laat maken zodat je met een vertrouwd gevoel kunt starten met (misschien wel je eerste) triathlon in de bergen.

Ironmanager Triathlonweek

Bekijk de website van Ironmanager >>

Jantiene houdt van avontuur
Bewegen deed ik altijd al graag, helemaal toen ik de buitensport, helaas pas rond mijn 34e, ontdekte. Hardlopen, mountainbiken, wielrennen, trailrunnen, zwemmen. Ik kon niet kiezen dus dat werd al snel multi sporten met gave sportieve hoogtepunten zoals de Alpe d’Huez triathlon, Swiss Olympic Gigathlon, Inferno Triathlon in Zwitserland, de Ironman 70.3 in Jona Rapperswill en daarna het WK in Florida. Ook in Nederland kan ik me goed vermaken met de Cross Duathlonnetjes. Geweldig!

Inmiddels woon ik in het hartje van de Hautes-Alpes in Zuid Frankrijk in het kleine bergdorpje Puy Saint Vincent op 1500 meter. Een triathlonweek in mijn eigen bergomgeving kon dus niet uitblijven en ik sta te popelen om jullie deze waanzinnige omgeving te laten zien!