Trailrunweek Light – Voor wie

Trailrunweek Light – Voor wie

  • Je bent gek op de bergen en een actief buitenleven
  • Sporten vind je heerlijk, maar het hoeft of lukt niet zo snel
  • Je bent minimaal twee jaar geleden gestart met hardlopen
  • Je bent gewend regelmatig te sporten
  • Welk tempo je loopt maakt niet uit, als je er maar van geniet

Energie Oplaadweek AltijdSporten.nl

Stiekem hoop je misschien wel inspiratie en energie op te doen waar je thuis mee verder kunt. Je hebt zin in inspanning én ontspanning, lol en samen genieten. Ook kijk je er naar uit om fit en sterker te worden onder begeleiding van een professionele trainer.

Energie Oplaadweek AltijdSporten.nl

Tot slot zeg jij er natuurlijk geen ‘nee’ tegen als er elke dag lekker voor je wordt gekookt! 🙂

Energie Oplaadweek AltijdSporten.nl

Niveau

We hebben een programma gemaakt met allerlei verschillende activiteiten waarvan wij denken dat je bergen energie krijgt. Je kunt per dag kiezen of je met alles meedoet of een aantal activiteiten overslaat. Geen probleem! Vaak staat iedereen versteld van zijn of haar kunnen in zo’n week. We zullen altijd aanmoedigen om goed naar je lichaam te luisteren en je eigen keuzes te maken.

We vormen groepjes, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen en het optimale uit deze week haalt. De begeleiding is ongeveer 1 op 5 á 6 personen. En natuurlijk wordt er altijd op je gewacht!

Energie Oplaadweek AltijdSporten.nl

Twijfels?

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of je dit wel kan. Je hebt in Nederland al geproefd aan het trailrunnen en misschien heb je zelfs al eens in het buitenland gelopen. Wil je deze beleving met een combinatie van inspanning én ontspanning in de Alpen meemaken, maar weet je niet zeker of je er al aan toe bent?

Neem dan even contact met ons op. We overleggen graag met jou of de Trailrunweek Light iets voor jou is.