Herfst Trailrunweek – Voor wie

Herfst Trailrunweek – Voor wie

  • Je hebt plezier in het trailen
  • Je bent gek op de natuur, avontuur én houdt van een gezonde uitdaging
  • Je hebt minimaal twee jaar hardloopervaring
  • Je loopt een (vlakke) halve marathon binnen de 2 uur
  • en medio september kun je 30km non stop hardlopen

Herfst Trailrunweek AltijdSporten.nl

Niveau

We hebben een programma gemaakt met diverse onderdelen. Je kunt per dag kiezen of je met alles meedoet of een aantal activiteiten overslaat. Geen probleem! Vaak staat iedereen versteld van zijn of haar kunnen in zo’n week. Het aantal uren en/of kilometers is soms wel twee keer zoveel als dat je thuis loopt. Doordat je eigenlijk een topsporters bestaan hebt gedurende die week kun je vaak meer dan je denkt, maar we zullen altijd aanmoedigen om goed naar je lichaam te luisteren en je eigen keuzes te maken.

We vormen groepjes, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen en het optimale uit deze week haalt. De begeleiding is ongeveer 1 op 5 a 6 personen. En natuurlijk wordt er altijd op je gewacht!

Wat is er leuker dan samen met je vriend/vriendin een week te trailrunnen in de Franse Alpen, zonder dat één van beiden boven of onder zijn niveau loopt. ’s Avonds bij het diner zie je elkaar weer en kun je je belevenissen van die dag met elkaar delen.

Twijfels?

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of je dit wel kan. Je hebt in Nederland al geproefd aan het trailrunnen en misschien heb je zelfs al eens in het buitenland gelopen. Wil je deze uitdagende sportbeleving in de Alpen meemaken, maar weet je niet zeker of je er al aan toe bent?

Neem dan even contact met ons op. We overleggen graag met jou of de Herfst Trailrunweek iets voor jou is.