fbpx
Herfst Trailrunweek – Wat kost deze reis

Herfst Trailrunweek – Wat kost deze reis

Wat zijn de kosten?

Tijdens deze week verblijven we in Luxe Chalet AlpeLune. ‘Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers!

De prijs van deze volledig verzorgde reis is € 949 op basis van een twee persoonskamer.

Herfst Trailrunweek AlpeLune AltijdSporten.nl

Lekker eten!

Om je verblijf extra compleet te maken zullen Taco en Annemarie van CookEnRoute je elke dag verwennen met hun lekkerste gerechten.  Ze wonen in Puy Saint Vincent en zijn net als jou het liefste de hele dag buiten en weten dus als geen ander wat een (duur)sporter nodig heeft om maximaal te kunnen genieten van het sporten.

Cook en Route Herfst Trailrunweek AltijdSporten.nl

Meer over Cook en Route

Na jarenlang door de alpen te hebben gezworven en op verschillende plekken fully catered chalets te hebben beheerd is de tijd aangekomen om voor onszelf te beginnen. CookEnRoute is ontstaan uit de vraag die wij vaak kregen vanuit de chalets waar wij werkten of wij niet in te huren waren. En nu kunnen we dan met trots “ja” zeggen.

Annemarie van den Berg
Keuken enthousiast, fanatiek, fietsen, gepassioneerd kok, klimmen, reiziger, sportief, doorgaan, aanpakken …

Taco Spriensma
Outdoor enthousiast, bergsporter, organisator, reiziger, sociaal, fotografie, doorgaan, klimmen, expedities…

Inbegrepen bij de reis

  • 3x voorbereidende trailrunclinics in Nederland o.l.v. Jan Stehouwer (Ironmanager.nl)
  • 7x overnachtingen in Chalet AlpeLune
  • 7x een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd door Taco en Annemarie van CookEnRoute
  • 7x driegangendiner verzorgd door Taco en Annemarie van CookEnRoute
  • Goodybag
  • En verder: gebruik van sauna, jacuzzi, schoonmaakservice, handdoeken, bedlinnen, WiFi en privé-parking

Niet inbegrepen

Vervoer (tot nu toe hebben we altijd carpool groepen samen gebracht, zodat je niet alleen hoeft te reizen). Als je hier interesse in hebt kun je dit aangeven bij je inschrijving. Lees hier hoe je er kan komen.

  • Lunch. Je kunt voor €6 per dag een lunchpakketje samenstellen bij het ontbijtbuffet. Op de eerste zaterdagavond kun je aangeven op welke dagen je interesse hebt om hiervan gebruik te maken.
  • Snacks voor onderweg en sportvoeding

Betaling & Reisgarantie

AltijdSporten.nl zal je deelname op de eerste werkdag ná inschrijving per e-mail bevestingen. Het aanbetalingsbedrag is 15% van de totale reissom.  De aanbetaling moet binnen 10 dagen na factuurdatum worden voldaan. Van het resterende bedrag krijg je vier weken voor vertrek een factuur. Deze moet uiterlijk op de dag vóór de vertrekdag zijn betaald. Als je binnen één maand voor de vertrekdag van de reis boekt zullen we je in één keer het volledige reisbedrag factureren.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt AltijdSporten.nl gebruik van STO-reisgarantie op al haar reizen. Deze stichting zal in geval van faillissement van AltijdSporten.nl ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je je geld terug krijgt, de reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. De betaling gaat daarom via een zogenoemde Derdengeldenrekening Certo Escro.

Wil je alles weten over onze reisgarantie, betalings- en annuleringsvoorwaarden? Lees dan verder op deze pagina.

Op de Herfst Trailrunweek  zijn de Reisvoorwaarden AltijdSporten.nl van toepassing. Deze kun je hier downloaden.

Ren je met ons mee in oktober?