fbpx
Herfst Trailrunweek – Wat kost deze reis

Herfst Trailrunweek – Wat kost deze reis

Wat zijn de kosten?

Tijdens deze week verblijven we in Luxe Chalet AlpeLune. ‘Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers!

De prijs van deze volledig verzorgde reis is € 949 op basis van een twee persoonskamer.

Herfst Trailrunweek AlpeLune AltijdSporten.nl

Inbegrepen bij de reis

  • 3x voorbereidende trailrunclinics in Nederland o.l.v. Jan Stehouwer (Ironmanager.nl)
  • 7x overnachtingen in Chalet AlpeLune
  • 7x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 7x driegangendiner
  • Goodybag
  • En verder: gebruik van sauna, jacuzzi, schoonmaakservice, handdoeken, bedlinnen, WiFi en privé-parking

Niet inbegrepen

Vervoer (tot nu toe hebben we altijd carpool groepen samen gebracht, zodat je niet alleen hoeft te reizen). Als je hier interesse in hebt kun je dit aangeven bij je inschrijving. Lees hier hoe je er kan komen.

  • Lunch. Je kunt voor €6 per dag een lunchpakketje samenstellen bij het ontbijtbuffet. Op de eerste zaterdagavond kun je aangeven op welke dagen je interesse hebt om hiervan gebruik te maken.
  • Snacks voor onderweg en sportvoeding

Betaling & Reisgarantie

AltijdSporten.nl zal je deelname op de eerste werkdag ná inschrijving per e-mail bevestingen. Het aanbetalingsbedrag is 15% van de totale reissom.  De aanbetaling moet binnen 10 dagen na factuurdatum worden voldaan. Van het resterende bedrag krijg je vier weken voor vertrek een factuur. Deze moet uiterlijk op de dag vóór de vertrekdag zijn betaald. Als je binnen één maand voor de vertrekdag van de reis boekt zullen we je in één keer het volledige reisbedrag factureren.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt AltijdSporten.nl gebruik van STO-reisgarantie op al haar reizen. Deze stichting zal in geval van faillissement van AltijdSporten.nl ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je je geld terug krijgt, de reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. De betaling gaat daarom via een zogenoemde Derdengeldenrekening Certo Escro.

Wil je alles weten over onze reisgarantie, betalings- en annuleringsvoorwaarden? Lees dan verder op deze pagina.

Op de Herfst Trailrunweek  zijn de Reisvoorwaarden AltijdSporten.nl van toepassing.

Trail je met ons mee in oktober?

AltijdSporten.nl