fbpx
Herfstkleuren CycloWeek – Handig om te weten

Herfstkleuren CycloWeek – Handig om te weten

Waar ligt Puy Saint Vincent?

Puy Saint Vincent ligt in een klein departement dat valt binnen de regio Provence-Alpes Cote d’Azûr in Frankrijk. De Hautes-Alpes profiteert mee van het zonnige mediterrane klimaat vanuit de Cote d’Azûr met maar liefst 300 dagen zon per jaar, maar is wel degelijk een berggebied met wild-waterrivieren, smalle dalen en kloven, hoge toppen en gletsjers. Het is dunbevolkt en van oudsher één van de armste departementen van Frankrijk.

Waar verblijven we?

Tijdens deze week overnacht je in het Luxe Chalet AlpeLune. Je verblijf is volledig verzorgd met een 3-gangen diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Chalet AlpeLune staat voor: Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers!

Explore the mountains. Meet friends. Feel at home. Dát is de uitstraling van Chalet AlpeLune.

Wanneer is de Herfstkleuren CycloWeek?

Van zaterdag 28 september t/m zaterdag 5 oktober 2019

Voor wie is de Herfstkleuren CycloWeek?

Deze week is voor iedereen die houdt van een sportieve vakantieweek gecombineerd met veel comfort. Je komt alleen, met je partner of met een groep(je) vrienden. Je hebt zin in een toffe week met een groot groepsgevoel om met elkaar de cols te bedwingen, ieder op zijn/haar niveau. Medio juli / augustus 2019 ben je voldoende fit om meerdere dagen 100km met minimaal 1500 hoogtemeters te fietsen.

Wat moet ik zelf regelen?

Je regelt zelf je vervoer van en naar Puy Saint Vincent. Je kunt bij inschrijven aangeven of je wilt carpoolen, we denken hier graag in mee! Daarnaast zorg je ervoor dat je fit genoeg bent om 5 tot 6 dagen zo’n 60-100 km met 800-2000 hoogtemeters kunt fietsen. Wij zorgen voor de rest :).

Ik wil graag een éénpersoonskamer, kan dat?

Zolang deze nog beschikbaar is kan dat met tegen een meerprijs. Als je dit graag wilt, neem dan even contact met ons op.

Wat is het fietstempo van deze week?

We hebben de routes en crew zo samengesteld, zodat iedere wielrenner zich uitgedaagd voelt naar zijn of haar kunnen. Zorg er wel voor dat je goed getraind bent zodat de afstanden in Nederland geen probleem zijn en je daardoor optimaal van de tochten kunt genieten.

Waar kan ik me inschrijven?

Het boekingsformulier kun je hier vinden.