fbpx
Het effect van het Coronavirus op jouw reis bij AltijdSporten.nl

Het effect van het Coronavirus op jouw reis bij AltijdSporten.nl

Laatste update: 26-3-2020

Zoals bij iedereen staan wij door de gevolgen van het Coronavirus ook elk moment voor nieuwe keuzes. We brengen je op deze pagina op de hoogte van de mogelijke gevolgen van jouw reis.

Naast alle gevolgen door het Coronavirus voor jou op welke manier dan ook, is het een geruststellende gedachte dat als je een reis bij ons, en in feite bij Bergewandelen.com, boekt, je zeker bent van de STO Reisgeld Garantieregeling. Dat betekent dat jij als reiziger altijd de zekerheid hebt van 100% teruggave van je reisgeld als je geboekte reis niet doorgaat.

Actuele informatie over onze reizen

De Trailrunweek Light en Trailen van hut naar hut reizen worden nog steeds geboekt. De laatste is zelfs bijna vol! De snelle ontwikkelingen rondom het Coronavirus vragen om passende beslissingen. Vooralsnog gaan de reizen volgens het programma door. Uiteraard houden we je op de hoogte als we andere keuzes moeten maken.

Evenementen waar een vergunning voor nodig is, mogen tot 1 juni 2020 niet doorgaan. Voor onze Trailrunclinic in Groesbeek op 16 mei is geen vergunning vereist. Deze laten we voorlopig nog op de planning staan. De clinic gaat uiteraard alleen door als de ‘1,5 meter afstand houden tot anderen’ is opgeheven.

Concreet: wat zijn de gevolgen voor jou?

Er zijn veel argumenten waarom we wel of niet op reis zouden moeten gaan en uiteindelijk ben je zelf degene die beslist. Wij kiezen voor het volgende annuleringsbeleid rondom het Coronavirus:

  • Gaat je reis door en ga je mee? Dan veranderd er niets.
  • Besluit je werkgever dat je niet mee mag? Dan sturen wij een annuleringsbevestiging en kan je je betaalde bedrag terugkrijgen bij je werkgever.
  • Ga je niet mee? Dan krijg je je betaalde bedrag van ons terug, conform onze reisgeldgarantieregeling.
  • Vliegtickets worden niet gerestitueerd, maar kan je meestal wel omboeken.

Bekijk ons reisprogramma >>

AltijdSporten.nl