fbpx
Trailrunweek – Kosten

Trailrunweek – Kosten

Tijdens deze week heb je de keuze om te overnachten in een luxe Chalet of op een bergcamping. Beide opties zijn volledig verzorgd met een 3-gangen diner en ontbijt. Dit wordt geserveerd in het Chalet AlpeLune.

Chalet AlpeLune ****
‘Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers! Prijs bij verblijf in het chalet is € 895 p.p. op basis van een twee persoonskamer
Camping Croque Loisirs***
Deze camping ligt op de flanken van nationaal natuurpark ‘Les Ecrins’. Vanaf de camping is ongeveer 10 minuutjes wandelen naar het Chalet. Prijs bij verblijf op de camping is € 795 p.p.

Inbegrepen

Onderstaande is van toepassing bij verblijf in het chalet én verblijf op de camping.

  • 2x voorbereidende trailrunclinics in Nederland o.l.v. Jan Stehouwer (Ironmanager.nl)
  • 7x overnachtingen in Chalet AlpeLune of op camping Croque Loisirs
  • 7x een uitgebreid ontbijt met o.a. vers brood, croissants, yoghurt, cruesli
  • 7x driegangendiner
  • 1x verrassingactiveit
  • Goodybag AltijdSporten.nl
  • En verder: gebruik van sauna, jacuzzi, schoonmaakservice, handdoeken, bedlinnen, WiFi en privé-parking

Combinatie-pakket

Je krijgt €95 euro korting als je meedoet met zowel het Grand Trail Race Weekend én de Lente Trailrunweek! Op zondag doe je dan niet mee met een trail, maar start de Trailrunweek. Er wordt uiteraard rekening gehouden met je herstel van de Grand Trail des Ecrins! Je kunt op het boekingsformulier aangeven dat je hier gebruik van wilt maken.

Niet inbegrepen

Vervoer (tot nu toe hebben we altijd carpool groepen samen gebracht, zodat je niet alleen hoeft te reizen). Als je hier interesse in hebt kun je dit aangeven bij je inschrijving. Lees hier hoe je er kan komen.

  • Lunch (vaak zijn we dan aan het lopen)
  • Snacks voor onderweg en sportvoeding

Betaling & Reisgarantie

Voor de mooiste en beste sportreizen werkt AltijdSporten.nl samen met Bergwandelen.com, daarom boek je je sportreis bij Bergwandelen.com, delen wij je gegevens met hen en krijg je vanuit Bergwandelen.com op de eerste werkdag ná inschrijving per e-mail je definitieve reisbevestiging.

Het aanbetalingsbedrag is 15% van de totale reissom. De aanbetaling moet binnen 10 dagen na factuurdatum worden voldaan. Van het resterende bedrag krijg je vier weken voor vertrek een factuur. Deze moet uiterlijk op de dag vóór de vertrekdag zijn betaald. Als je binnen één maand voor de vertrekdag van de reis boekt zullen we je in één keer het volledige reisbedrag factureren.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Bergwandelen.com gebruik van STO-reisgarantie op al haar reizen. Deze stichting zal in geval van faillissement ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je je geld terug krijgt, de reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. De betaling gaat daarom via een zogenoemde Derdengeldenrekening Certo Escrow.

Wil je alles weten over onze reisgarantie, betalings- en annuleringsvoorwaarden? Lees dan verder op deze pagina.

Op de reis zijn de Reisvoorwaarden Bergwandelen.com van toepassing. Deze kun je hier lezen.