fbpx
Trailrunclinics 2020

Trailrunclinics 2020

Ook in 2020 organiseren we weer twee Trailrunclinics. Ben jij erbij?

Wat is Trailrunning

Trailrunnen is een geweldige sport voor iedereen die gek is op hardlopen en buiten zijn. Je bent niet alleen sportief bezig, maar je geniet ondertussen volop van de natuur. Onderweg loop je over wortels, mul zand, rotsen, boomstronken, modder en het parcours gaat continue op én neer. Je kunt dus van alles tegenkomen en soms moet je zelfs door het water! Trailrunnen is een avontuur dat altijd en overal weer anders kan zijn.

Er valt veel over te vertellen, maar ‘doen’ is natuurlijk veel leuker! Daarom organiseren we twee clinics in Nederland. Als doel op zich om eens te kijken of het iets voor je is, of als voorbereiding op één van onze trailrunreizen in de Alpen.

Data in 2020:

Kosten

Ga je mee met een sportreis? Dan is de clinic gratis voor jou. Anders zijn de kosten €20, deze kun je op de dag zelf aan ons betalen.

Voor wie

  • Deze clinics zijn voor iedereen die mee gaat met een sportreis of overweegt om mee te gaan.
  • Ga je niet mee, maar wil je zoveel mogelijk leren over trailrunnen? Kom dan ook, iedereen is welkom!
  • Als je tussen de 8 en 10km kunt lopen, kun je meedoen. Het tempo maakt niet uit!

We lopen tijdens de clinic, met regelmatig een onderbreking voor de oefeningen, ongeveer 10km in 1,5 á 2 uur.

Test & Train

Tijdens de clinic kun je een aantal producten gratis testen. Een mooie gelegenheid mooie en fijne sportspullen te testen en te gebruiken in de omstandigheden waarvoor jij ze wil gaan gebruiken!

Herzog Medical Test & Train | AltijdSporten.nlTijdens onze trailrunclinics kun je gratis de Herzog Medical kousen laten opmeten en tijdens de clinic testen. Een ideale manier om kennis te maken met de compressiekousen van Herzog!  Bevallen de kousen? Dan kun je deze na de clinic met 10% korting kopen.


ON Running | AltijdSporten.nlON Running werd geboren in de Zwitserse Alpen met maar één doel: een revolutie in de belevenis van het hardlopen. Het is allemaal gebaseerd op één duidelijk idee: zachte landingen gecombineerd met behoud van explosiviteit. Of, zoals ze het noemen, je loopt op wolken!


Kadootjes voor elke deelnemer

Fit SportbalsemElke deelnemer krijgt een mini tube FIT Sportbalsem kado!

F.I.T. is een uniek product met een effectieve werking ter voorkoming (en herstel) van (sport)blessures, maar werkt ook zeer krachtig bij spierherstel na een intensieve inspanning. 

>> Lees meer


Nog een reden om te komen, want je krijgt een Bergen Magazine en Wandelmagazine cadeau!

Bekijk de website >>

AltijdSporten.nl