fbpx
Trailrunweek Light – Team

Trailrunweek Light – Team

 

Jantiene Hannessen | Intiatiefnemer

Een actief leven in de bergen is jarenlang een grote droom van mij geweest. Sinds 2016 combineer ik in de Hautes-Alpes met de bossen van Nederland. Beide plekken deel ik op een sportieve manier met anderen. Zo organiseer ik al 6 jaar de Trailrunweek. Tegenwoordig kun je in elk seizoen met ons op reis. Ik kijk enorm uit naar deze eerste Trailrunweek Light, ga je mee?

saskia-rave-altijdsporten.nl

Saskia Rave | Sport Instructor

Als kind wilde ik altijd al “sportjuf” worden en via wat omwegen is dat er uiteindelijk ook van gekomen. Al 20 jaar deel ik mijn passie, kennis en ervaring en vind ik niks leuker dan het begeleiden van mensen. Je beter te laten bewegen én vooral plezier in bewegen bij te brengen, want dát staat wat mij betreft voorop. Ik geniet van het contact en de onderlinge verbinding die het vaak tot stand brengt. Als liefhebber van bergen en natuur is het daarom helemáál leuk dat dat in deze week allemaal op zijn plek valt en ik er voor je kan zijn om van jouw week een topweek te maken! Ook kun je deze week een sportmassage van mij krijgen! Bekijk alvast de trainingstips van Saskia die je thuis kunt doen!

raymonda-vissers-altijdsporten-trailrunweek-light

Raymonda Vissers | Kok

Er zijn een paar dingen waar ik heel erg blij van word. In de bergen zijn en lekker eten zijn er twee van. Hoe fijn dat ik voor de maaltijden mag zorgen tijdens deze Trailrunweek Light. Ik kijk er naar uit!

Allard van Lingen | International Mountain Leader

Door mijn sneeuwwandelreizen ken ik de Herberg en het Rätikonmassief op mijn duimpje. Het is een fantastisch gebied en ik kijk er naar uit om daar in de ontluikende lente met jou te trailrunnen. Ik vind het leuk om tijdens de trails mijn kennis te delen, dus als je iets wilt weten, stel gerust de vraag. Ik ben International Mountainleader en Wildernes First Responder en organiseer bergwandelreizen in alle seizoenen van het jaar vanuit Bergwandelen.com. In mijn vrije tijd ben ik veel op de trails te vinden, trailende of op de mountainbike.

maarten-hendriks

Maarten Hendriks | Lokale Trailrunner

Ik ben B&B eigenaar in Zwitserland, fanatiek sporter en huisvader. Al op mijn 13e heb ik het hardlopen en wielrennen ontdekt. Toen mijn vrouw Maartje in 2013 als kinderarts bij het astmacentrum in Davos kon gaan werken waren we snel verhuisd. Ik organiseerde destijds sportevenementen in Nederland (o.a. Devil’s trail en Ronde van Nijmegen), maar sinds de komst van onze 2e dochter Floortje ging dat niet meer. Ik was vooral huisvader en veel aan het berglopen, skieën en langlaufen. In 2016 is Maartje in een kinderartspraktijk in Landquart gaan werken. We wonen nu in Flums waar ik onze B&B draai, af en toe als gids met onze gasten de bergen in ga en voor de kinderen zorg.