Trailrunweek Light – Team

Trailrunweek Light – Team

 

Jantiene Hannessen

Een actief leven in de bergen is jarenlang een grote droom van mij geweest. Inmiddels woon ik sinds 2016 het grootste gedeelte van het jaar in klein bergdorpje op 1500 m in de Hautes-Alpes dat ik op een sportieve manier deel met anderen. Zo organiseer ik al 5 jaar de Trailrunweek. Steeds vaker kreeg ik de vraag om een sportieve bergweek te organiseren die voor vrijwel elke sporter haalbaar is. Wauw. Dat wil ik ook! En zo is deze Trailrunweek Light geboren. Ik kijk enorm uit naar de eerste editie van deze reis. Ben je erbij? Dan laat ik je de mooiste plekjes van mijn omgeving zien!

saskia-rave-altijdsporten.nl

Saskia Rave

Als kind wilde ik altijd al “sportjuf” worden en via wat omwegen is dat er uiteindelijk ook van gekomen. Al 20 jaar deel ik mijn passie, kennis en ervaring en vind ik niks leuker dan het begeleiden van mensen. Je beter te laten bewegen én vooral plezier in bewegen bij te brengen, want dát staat wat mij betreft voorop. Ik geniet van het contact en de onderlinge verbinding die het vaak tot stand brengt. Als liefhebber van bergen en natuur is het daarom helemáál leuk dat dat in deze week allemaal op zijn plek valt en ik er voor je kan zijn om van jouw week een topweek te maken! Ook kun je deze week een sportmassage van mij krijgen!