fbpx
Trailrunweek Light Zwitserland – Waar is het?

Trailrunweek Light Zwitserland – Waar is het?

De omgeving

We verblijven op een mooie rustige lokatie op ruim 1200 meter hoogte. De ideale locatie voor rustzoekers, buitenmensen en bergsporters. Het nabijgelegen oude bergdorpje St Antönien ligt centraal in een zijdal van de Prättigau Vallei, tussen Landquart en Davos, in het Kanton Graubünden in Zwitserland. In het noorden vormt het Rätikon massief de grens met Oostenrijk, met de Sulzfluh als meest markante top. Verder naar het het oosten ligt de Silvretta groep met zijn gletjers en toppen tot ruim boven de drieduizend meter.

De streek staat vooral bekend om de vele buitensport mogelijkheden; wandelen, mountainbiken en kajakken in de zomer, (tour)skiën, sleeën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen in de winter. Wij gaan daar het trailrunnen ontdekken!

Ons verblijf

Ons thuis deze week de sfeervolle herberg Ascharina. Het is authentiek ingericht met een brandende houtkachel en piano met daarnaast een keuken. Op de eerste etage zijn twee gezellige meerpersoonskamers ‘refuge style’ waarin aparte hoekjes zijn gecreeërd. Je hebt de beschikking over twee comfortabele badkamers met bad en douche. Genoeg comfort voor een prettig verblijf en het is geweldig ontspannen in de sauna!

Er kunnen maximaal 10 trailers mee met deze reis.