Trailweekend – De kosten

Trailweekend – De kosten

Wat kun je verwachten

  • Startbewijs voor één of twee trails van het weekend Grand Trail des Ecrins
  • Verblijf op bergcamping, 10 minuten rijden vanaf de start
  • Uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner in Mountainhotel
  • Nederlandstalige support voor- en na de wedstrijd voor al je vragen, tips & trics
  • Gezamenlijke trailrun op vrijdag met locals en laatste tips voor de trails
  • Goodybag van AltijdSporten.nl
  • Goodybag Grand Trail des Ecrins

Voor dit arrangement betaal je €345

Grand Trail des Ecrins AltijdSporten.nl

De bergcamping

De camping Croque Loisirs ligt op de flanken van nationaal natuurpark ‘Les Ecrins’ op 1450 meter hoogte: voor de tent trek je je trailrunsschoenen aan en je hike kan direct beginnen. Kamperen is hier nog echt kamperen! Je kijkt uit op prachtige rotsmassieven, diepe afgronden en de indrukwekkende gletsjer Pelvoux. De drie sterren staan garant voor schoon sanitair met warme douches en een goede service.

Camping Grand Trail des Ecrins

Ontbijt & Diner

Elke morgen loop je op je gemakje naar beneden naar Mountainhotel Saint Roch waar een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Neem zoveel je wilt en nodig hebt! Je wilt het weekend tenslotte flink kunnen trailen!

’s Avonds wordt ook op deze plek een heerlijk 3-gangendiner verzorgd, gemaakt door de chefkok van het hotel. Laat je verrassen door zijn kookkunsten en geniet met een kopje thee of koffie na bij de openhaard van het hotel voordat je ’s avonds in je tentje duikt.

Grand Trail des Ecrins HOtel Saint Roch

Niet inbegrepen

  • Vervoer: lees hier hoe je er kan komen (je kunt bij inschrijving aangeven dat je wilt carpoolen). Als je hier interesse in hebt kun je dit aangeven bij je inschrijving. Je kunt ook vliegen op Turijn of Grenoble (2 – 2.5 u rijden vanaf Puy Saint Vincent) en vervolgens met een huurauto naar Puy Saint Vincent komen.
  • Lunch
  • Snacks voor onderweg en sportvoeding

Trailweekend - AltijdSporten.nl

Betaling & Reisgarantie

AltijdSporten.nl zal je deelname op de eerste werkdag ná inschrijving per e-mail bevestingen. Het aanbetalingsbedrag is 15% van de totale reissom.  De aanbetaling moet binnen 10 dagen na factuurdatum worden voldaan. Van het resterende bedrag krijg je vier weken voor vertrek een factuur. Deze moet uiterlijk op de dag vóór de vertrekdag zijn betaald. Als je binnen één maand voor de vertrekdag van de reis boekt zullen we je in één keer het volledige reisbedrag factureren.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt AltijdSporten.nl gebruik van STO-reisgarantie op al haar reizen. Deze stichting zal in geval van faillissement van AltijdSporten.nl ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je je geld terug krijgt, de reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. De betaling gaat daarom via een zogenoemde Derdengeldenrekening Certo Escro.

Wil je alles weten over onze reisgarantie, betalings- en annuleringsvoorwaarden? Lees dan verder op deze pagina.

Op het Grand Trail des Ecrins Weekend zijn de Reisvoorwaarden AltijdSporten.nl van toepassing.

Grand Trail des Ecrins AltijdSporten.nl