Trailweekend – De voorbereiding

Trailweekend – De voorbereiding

Op zaterdag 28 april is de tweede voorbereidende clinic voor de Trailrunweek en het Grand Trail des Ecrins Weekend, deze is in de omgeving van Nijmegen. De clinic wordt georganiseerd o.l.v. Jan Stehouwer van Ironmanager en Jantiene Hannessen van AltijdSporten.nl. Iedereen is welkom! Dus ook als je niet meegaat met de Trailrunweek of het TrailWeekend.

Ben jij er ook bij?

Heb je het trailrunnen ontdekt? Geniet je van de natuur, de mensen en deze avontuurlijke manier van sportief bezig zijn? Wil je graag tips krijgen over je trailruntechniek van een professioneel trainer? Doe dan mee met onze trailrunclinic o.l.v. Jan Stehouwer van Ironmanager!

AltijdSporten.nl | Trailrunweek.nl

Wanneer

Zaterdag 3 februari 2018 van 9.30 – 12.30 uur
Zaterdag 28 april 2018 van 9.30 – 12.30 uur

Waar

De trailrunclinic op 3 februari werd gehouden in hét thuisgebied van Jan, Landgoed Den Treek, dat vlakbij Amersfoort in het midden van het land ligt. De trailrunclinic op zaterdag 28 april wordt gehouden in een gebied met meer hoogteverschil, in de omgeving van Nijmegen.

Programma

• 09.30 uur: Verzamelen en korte kennismaking met koffie/thee
• 10.00 uur: Trailrunclinic
• Rond 12.00 uur zijn we klaar en dan kun je Jan en Jantiene vragen stellen over Trailrunweek.nl in juni in de Franse Alpen.

Kosten

Als je meegaat met onze Trailrunweek Jubileum Editie 2018 en/of het Grand Trail des Ecrins weekend dan zijn de clinics gratis. Aan alle anderen vragen we een bijdrage van slechts 15 euro per clinic. Je krijgt hiervoor een goed begeleide training van 1.5 tot 2 uur, wat te drinken, gezelligheid en we streven naar een grote glimlach op je gezicht aan het eind van de training!

Schrijf je in voor deze clinic! >>

AltijdSporten.nl | Trailrunweek.nl