Triathlonweek – Voorbereiding

Triathlonweek – Voorbereiding

Op zaterdag 28 april is de tweede voorbereidende triathlonclinic voor de Bergtriathlonweek o.l.v. Jan Stehouwer van Ironmanager en Jantiene Hannessen van AltijdSporten.nl. Iedereen is welkom!

Heb je het triathlonnen ontdekt? Doe jij triathlons in heuvel- of bergachtig terrein of wil je dit gaan doen? Geniet je van de afwisseling van de sporten, van de natuur, de mensen en deze avontuurlijke manier van sportief bezig zijn? Dan wil je vast graag tips krijgen van een professioneel trainer? Doe dan mee met onze triathlonclinic! Tijdens deze tweede clinic (de eerste was op 3 februari in Leusden) zoeken we de Nederlandse Alpen 🙂 op. Meer klauter- en klimwerk dus!

Wat

Fiets- en loopspullen graag meenemen, want we gaan aan de slag met deze twee onderdelen van de triathlon én het ‘vierde onderdeel’: de wissel!

We geven je specifieke tips & trics voor het wielrennen en trailrunnen in de bergen. We willen je laten zien hoe leuk triathlon is, je nóg meer plezier aan de triathlonsport kunt beleven en je voor te bereiden op een triathlon in de bergen.

Wanneer

Zaterdag 28 april 2018 van 14.00 – 17.00 uur

Waar

De Triathlonclinic wordt gehouden in de regio van Berg & Dal.

Programma

  • 14.00 uur: Verzamelen en korte kennismaking met koffie/thee
  • 14.30 uur: Specifieke triathlontraining gericht op het lopen, fietsen en een snelle wissel
  • Rond 16.30 uur zijn we klaar en dan kun je Jan en Jantiene vragen stellen over BergTriathlonweek die zij 26 mei t/m 2 juni 2018 organiseren in de Zuid-Franse Alpen.

Kosten

Als je meegaat met onze BergTriathlonWeek dan is de clinic gratis. Aan alle anderen vragen we een bijdrage van 15 euro. Je krijgt hiervoor een training begeleid door een professionele Triathlon Trainer van 1.5 tot 2 uur, wat te drinken, gezelligheid en we streven naar een grote glimlach op je gezicht aan het eind van de training!

Schrijf je in voor de triathlonclinic! >>