fbpx
Wil je jouw bedrijf of product promoten onder sporters?

Wil je jouw bedrijf of product promoten onder sporters?

Superleuk dat je deze blog leest! Waarschijnlijk ben je sportief en een (startende) ondernemer.

Ik houd van ‘delen’. Van plezier, het genieten van de sport, van de natuur, kennis en toffe netwerken.

Kan ik je helpen met extra promotie?

In alle seizoenen van het jaar organiseer ik kleinschalige avontuurlijke sportreizen met de nadruk op de lente en zomer. Bij de aftrap van elke sportweek geef ik graag een kadootje met mooie producten of informatie. Daar start het eerste ‘delen’.

Doordat we een week met elkaar optrekken én er daarnaast ook tijd en rust is voor ontspanning, wordt de inhoud van het kadootje met aandacht bekeken, getest, gebruikt en er wordt over gepraat. Een mooi moment dus om jouw product onder de aandacht te brengen.

Waar mogelijk maak ik foto’s van de deelnemers met jouw product. In een waanzinnige bergomgeving. Deze foto’s krijg je na afloop van de reis in hoge resulutie met een korte ervaring. De kans is groot dat deze foto’s ook geplaatst worden in onze social media berichten!

Even concreet …

  • Jij hebt een mooi product, een teaser, kleinigheidje, evenement, oproep of aanbieding die je onder de aandacht wil brengen bij een sportieve doelgroep met een actieve levensstijl
  • Je kunt hiervan 40 stuks beschikbaar stellen en vóór 24 mei a.s. naar een Nederlands adres opsturen of afgeven (omg. Nijmegen)
  • Je hebt een logo, productfoto, sfeerfoto en een verkoopkanaal (het liefst een website) waar we naar kunnen verwijzen

Goed om te weten

  • Ik ben kritisch en voeg niet alles toe! Het product moet passend zijn bij de reis en AltijdSporten.nl.
  • Ik probeer je exclusiviteit te geven en geen concurrerende producten toe te voegen, maar ik voel me er wel vrij in om daar toch voor te kiezen (ik deel graag weet je nog? En ik wil me daar niet in beperkt voelen). Des te leuker testen ook voor de deelnemers. Jij staat toch achter jouw product?!
  • En er geen budget om te betalen voor je producten

Wat ik ervoor terug krijg?

  • Dat je je geholpen voelt. Ik ben veel geholpen en iedereen daar erg dankbaar voor. Volgens mij krijgen we een mooiere wereld als we dat (nog) meer gaan doen. Verbeter de wereld ….
  • Zet jij social media in, heb je een website, nieuwsbrief of heb je leuke offline activiteiten? Ik vind het tof als je meedenkt om AltijdSporten.nl hierin onder de aandacht te brengen. Op een manier die bij jou en mij past.

Spreekt dit jou aan?

Stuur me dan een e-mail met jouw idee, binnen 24 uur heb je antwoord, want ik houd ook van snel schakelen.

Vrolijke groet!

Jantiene

Zie hieronder een aantal groepsfoto’s van de reizen.

AltijdSporten.nl